top of page

Toinen juutalaisheimo

Arvostelijoille Koraaniin kirjattiin uusia ilmestyksiä. Allah oli kostanut juutalaisille heidän pahat tekonsa.

Toinen Medinan juutalaisheimoista alkoi olla huolissaan Muhammedin kasvavasta vallasta ja aggressiivisuudesta. He juonittelivat Muhammedia vastaan, mutta Muhammed, jolla oli aina erinomainen tiedustelu, sai tietää asiasta ja piiritti heidän linnoituksensa.

 

Nämä juutalaiset kasvattivat hienoja taatelipalmuja. Muhammed poltti useita palmuja, mikä raivostutti juutalaisia. He sanoivat: "Olet itse kieltänyt umpimähkäisen vahingonteon ja moittinut sellaisen tekijöitä. Nyt rikot omaa kieltoasi vastaan."

 

Juutalaiset olivat kuitenkin avuttomia, joten he tekivät sopimuksen Muhammedin kanssa. He saisivat ottaa mukaansa kaiken, jonka pystyisivät kantamaan, paitsi haarniskoitaan ja aseitaan. He jopa purkivat talonsa saadakseen niiden puupalkit mukaansa; ne olivat arvokkaita puuttomassa Arabiassa. Koska mitään taistelua ei tullut, Muhammed otti 100% saaliista itselleen, jonka hän antoi perheensä tarpeisiin. Lisäksi hän osti aseita jihadia varten.

 

Arvostelijoille Koraaniin kirjattiin uusia ilmestyksiä. Allah oli kostanut juutalaisille heidän pahat tekonsa.

 

59:2 Hän ensimmäisessä maastamuutossa karkoitti kodeistaan ne Pyhän kirjan saajista , jotka olivat epäuskoisia. Te ette luulleet, että he siirtyisivät pois, ja he uskoivat, että heidän linnoituksensa suojelisivat heitä Jumalaa vastaan, mutta Jumala tuli heidän luokseen sieltä, mistä he eivät odottaneet, ja nosti pelon heidän sydämiinsä, niin että he hävittivät talonsa omin käsin ja uskovaisten avulla. Ottakaa siis tästä oppiaksenne te, joilla on silmät.

 

Bukhari:

 

B4, 52, 153 Koska juutalaisten omaisuus, jonka Allah antoi Muhammedille, ei tullut muslimien voittona heidän hevostensa ja kameliensa avulla, se kuului kokonaisuudessaan Muhammedille. Hän antoi sen perheelleen vuosittaisena elatusmaksuna ja käytti loput ostaakseen aseita ja hevosia jihadia varten.

 

Sira:

 

I654 Juutalaiset olivat hyvin onnekkaita kun saivat lähteä maallisen omaisuutensa kanssa. He pääsivät pakoon elossa eikä Allah surmannut heitä, mutta he tulevat palamaan Helvetissä, koska vastustivat Muhammedia.

Koska kafirit ovat Allahin vihollisia, kaikki mitä Muhammed teki heille, oli oikeutettua. Jihadin opista oli muodostumassa täysimittainen sota kafireja vastaan. Hän ei tunnustanut mitään rajoituksia sodanjulistuksille heitä vastaan, koska Allah oikeuttaisi aina minkä tahansa säännön rikkomisen. Muhammed oli nyt ollut Medinassa noin kolme vuotta.

bottom of page