top of page

Maailman loppu

Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen. (Koraani 9:5)

Muhammed antoi seuraajilleen selonteon siitä, mitä tulee tapahtumaan aikojen lopussa. Se päivä ei koita ennen kuin islam on valloittanut koko maailman. Sitten kun tämä tapahtuu, muslimit surmaavat viimeisetkin dhimmit.

 

Juutalaiset piilottelevat kivien ja puiden takana, mutta kivet ja puut kasvattavat itselleen suut ja ne käskevät muslimeja tappamaan juutalaiset, jotka ovat niiden takana piilossa. Muslimit uskovat, että tuohon päivään saakka he kuoltuaan makaavat haudassa hereillä ja tietoisina odottaen Tuomiopäivää, jotta voisivat astua Paratiisiin.

 

Ainoat, jotka nousevat suoraan taivaaseen ovat ne marttyyrit, jotka kuolevat jihadissa sekä heidän perheensä. Muslimiäidillä, jolla on tavallisesti suuri perhe, on voimakas kannustin haluta yhden pojistaan kuolevan marttyyrina.

 

Se on passi taivaaseen hänelle, hänen miehelleen ja lopuille lapsilleen. Sen vaihtoehto (maaten elävänä haudassa odottaen, että maailma on valloitettu) on varsin luotaantyöntävä. Tämä on syy, miksi muslimit eivät salli vainajiensa tuhkausta.

 

Hadith: sahih Bukhari [4:52:177] Abu Hurairan kertomus:

Allahin apostoli sanoi: "Aika ei tule ennen kuin taistelette juutalaisia vastaan, ja kivi, jonka takana juutalainen piilottelee, sanoo "Oi muslimi! Takanani on juutalainen, tapa hänet!"

 

Hadith: sahih Muslim [41:6985] Abu Huraira kertoo Allahin lähettilään (rauha olkoon hänen kanssaan) sanoneen:

Viimeinen hetki ei tule ennen kuin muslimit taistelevat juutalaisia vastaan ja muslimit tappavat heitä, kunnes juutalaiset piiloutuvat kivien ja puiden taakse, ja kivet ja puut sanovat: Muslimi, Allahin palvelija, takanani on juutalainen; tule ja tapa hänet; mutta Gharqad-puu ei sano niin, sillä se on juutalaisten puu.

 

Islam rohkaisee muslimeja taistelemaan, kunnes koko maailma on valloitettu, mikä on merkkinä maailmanlopusta. Kun tämä aika koittaa, kaikki aidot muslimit nousevat taivaaseen. Ne, jotka kieltäytyvät osallistumasta jihadiin, kohtaavat Allahin rangaistuksen, ja heidät korvataan niillä, jotka ovat tottelevaisia.

 

Koraani:

 

9:5 Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

 

9:38 Te, jotka uskotte! Miksi te niin kiinteästi maahan juututte, kun teitä käsketään lähtemään Jumalan retkelle? Oletteko enemmän mieltyneitä tämän maailman elämään kuin tulevan? Tämän maailman mukavuus on vain vähäpätöistä verrattuna tulevaan. Jos ette lähde Jumalan retkelle, Hän on langettava teille tuskallisen tuomion ja valitseva sijaanne toisen kansan, ettekä te kykene vahingoittamaan Häntä vähääkään. Sillä Jumala pystyy tekemään kaikki halunsa mukaan.

 

Luettuasi näin pitkälle sinä luultavasti ymmärrät, että tämä sota (jihad) ei ole päättynyt. Sen sijaan se jatkuu hienovaraisemmassa muodossa (ainakin länsimaissa). Jos voimme ennustaa jotain islamin historiasta, nykytilanne voi olla esimakua tulevasta täysimittaisesta sodasta, jihadista, joka ei vielä ole mahdollinen länsimaisten valtioiden sisällä.

 

bottom of page