top of page

Nainen islamissa

Suurin osa helvetin asukkaista on naisia

B1,6,301 Mennessään rukoilemaan Muhammed ohitti ryhmän naisia ja sanoi: "Hyvät naiset, antakaa rahaa hyväntekeväisyyteen ja lahjoittakaa rahaa epäonnisille, sillä olen todistanut, että suurin osa helvetin asukkaista on naisia.

He kysyivät: "Miksi niin on?"
Hän vastasi: "Te kiroilette liian paljon ettekä näytä kiitollisuuttanne aviomiehillenne. En ole koskaan tavannut ketään, joilta puuttuisi enemmän älykkyyttä tai jotka olisivat puutteellisempia uskossaan, kuin naiset. Varovainen ja älykäs mies voisi johtaa monet teistä harhaan."

He vastasivat: "Millä tavalla meiltä puuttuu älykkyyttä tai uskoa?"

Muhammed sanoi: "Eikö olekin totta, että yhden miehen todistus vastaa kahden naisen todistusta?"

Kun he vahvistivat asian olevan niin, Muhammed sanoi: "Se osoittaa, että naisilta puuttuu älykkyyttä. Eikö ole myös totta, että naisten ei ole sallittua rukoilla kuukautistensa aikana?" He sanoivat senkin olevan totta.

Silloin Muhammed sanoi: "Se osoittaa, että naiset ovat puutteellisia uskossaan"
 

Muslimit seuraavat Muhammedin, islamin täydellisen ihmisen, opastusta kaikissa asioissa. Yllä oleva kehäpäätelmä avaa meille (ja muslimeille) näkymän Muhammedin käsitykseen naisista. Hänen uskontonsa mukaan naisen todistus on oikeudessa vain puolet miehen todistuksesta, ja naisten ei ole luvallista rukoilla tai paastota kuukautisten aikana. Tästä Muhammed veti johtopäätöksen, että naiset ovat älyllisesti ja uskonnollisesti heikompia.

Sharia-lain mukaan:

  • Nainen ei voi hakea avioeroa

  • Naisen perintö on pienempi kuin miehen

  • Naisella on pienempi oikeus lasten huoltajuuteen avioerossa

  • Mies voi avioitua useiden naisten kanssa eikä hänen tarvitse kertoa asiasta uudelle morsiamelleen tai muille vaimoilleen


Nämä ovat vain esimerkkejä musliminaisia koskevista määräyksistä. Mikä on mahdollisesti vieläkin haitallisempaa, on islamin pakkomielle naisten sukupuolimoraalista, Kun muistellaan sitä, miten Muhammed kohteli sotavangeiksi otettuja naisia, tai hänen lapsimorsiantaan tai hänen yhtätoista vaimoaan, saattaa se aiheuttaa hämmennystä toisuskoissa.

 

Tämäkin hämmennys selviää, kun huomaamme, että islam on koneisto toisten heimojen valloitukseen. Kuten olemme jo nähneet, islam tekee naisista välineen oman päämääränsä saavuttamiseen, käyttäen heidän lisääntymiskapasiteettiaan kasvattaakseen lukumääräänsä.

 

Naiset nähdään kuitenkin kaksiteräisenä miekkana. Monet kuuluisat erimielisyydet kautta historian ovat syntyneet mustasukkaisuudesta. Troijan Helenalla sanottiin olleen "kasvot, jotka aiheuttivat tuhannen laivan vesillelaskun" (ja kymmenen vuoden sodan), ja Markus Antoniuksen taistelu Julius Ceasarin kanssa sai alkunsa Kleoptran suosion tavoittelemisesta. Nämä esimerkkinä kuinka armeijat ja yhteiskunnat joutuvat selkkaukseen naisten suosion tavoittelun vuoksi.

 

Erityisesti heimokonflikteissa voi kilpailu naisista, ja erityisesti uskottomuus, aiheuttaa vaarallisia erimielisyyksiä, jotka rikkovat rauhan ja johtavat tuhoon. Muhammed, jolla oli yksitoista vaimoa sekä jalkavaimoja ja seksiorjia, sai varmasti osuutensa naisongelmista. Lopulta ongelmat kasvoivat sellaiseen mittaan, että hän neuvoi heitä hunnuttamaan itsensä.

 

Saatuaan naiset hallintaan Muhammed huomasi ongelmiensa vähentyneen, ja hän saattoi keskittyä jihadiin. Sharia-laki heijastaa tätä asettamalla naiset heikompaan asemaan syntymästään lähtien. 

 

Sharia-laki myös esittelee mitä raakalaismaisempia rangaistuksia estääkseen naisilta minkäänlaisen seksuaalimoraalin rikkomisen. Nämä vaihtelevat julkisista ruoskimisista aina kivittämiseen kuoliaaksi haudattuna vyötäröä myöten maakuoppaan. Monesti naisen surmaavat omat perheenjäsenet ennen asian menemistä oikeuteen. Nämä lain ulkopuoliset surmat tunnetaan "kunniamurhina" ja ne ovat yhä yleisempiä länsimaissa.

 

Estääkseen kaikki mahdolliset "ongelmat", jotkut islamilaiset yhteisöt menevät vielä pidemmälle, ja tekevät tytöille erityisen toimenpiteen ennen kuin he saavuttavat sukukypsyyden. Tämän toimenpiteen kammottavuus lähes ylittää käsityskyvyn (naisten sukupuolielinten silpominen tai naisen "ympärileikkaus").

bottom of page